Παπαδάκης Μανώλης

Ο Μανώλης Παπαδάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Τις πρώτες του χορευτικές εντυπώσεις τις παίρνει πολύ μικρός το1980 όπου και μαθαίνει τους πρώτους κρητικούς χορούς στο Σύλλογο Κρητών Περάματος.

Συγχρόνως αρχίζει να διδάσκει σε χορευτικές ομάδες: «Σύλλογος Κρητών Περάματος» «Σύλλογος Κρητών Σαλαμίνας» «Σύλλογος Κρητών Βούλας» «Σύλλογος Κρητών Πετρούπολης» «Σύλλογος Κρητών Μενιδίου» 

Η ενασχόληση του αυτή θα κορυφωθεί το 1998 που αποφασίζει να ιδρύσει τη σχολή χορού ¨ΕΤΕΟΚΡΗΤΕΣ¨ και κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.
Ο χορός είναι ο φυσικός χώρος μέσα στον οποίο έμαθε να κινείται , να δημιουργεί και να προσφέρει και η
δημιουργία της σχολής ικανοποίησε αυτήν ακριβώς την πλευρά του χαρακτήρα του, τη διάθεσή του να μεταφέρει στους άλλους και ειδικότερα στα μικρά παιδιά τις γνώσεις του, την πολύτιμη εμπειρία του και την αγάπη του για το χορό.

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ-ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ-ΕΤΕΟΚΡΗΤΕΣ

Πιστεύει στα μικρά παιδιά και εκείνα του το ανταποδίδουν με τον πιο απόλυτο και ανιδιοτελή τρόπο, την προσήλωση στο Δάσκαλο που διαπλάθει την προσωπικότητά τους με την ίδια σοβαρότητα και σεβασμό καθώς και το ίδιο αίσθημα ευθύνης. Από αυτή τη σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ τους αντλεί δύναμη και συνεχίζει, θέλοντας να προσθέσει το δικό του λιθαράκι στη διατήρηση και διάδοση της κρητικής παράδοσης.
Η πορεία της σχολής ΕΤΕΟΚΡΗΤΕΣ είναι συνεχώς ανοδική και γονείς και μαθητές στηρίζουν με εμπιστοσύνη και αγάπη το έργο του.

Χορευτικός όμιλος Ετεοκρήτες Παπαδάκης Μανώλης


Το 2005, ως αποτέλεσμα της μεγάλης του αγάπης για το αυτοκίνητο και παράλληλα με τη σχολή χορού, ξεκινάει να δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας αυτοκινήτων. Ένα όνειρο ακόμη, γίνεται πραγματικότητα.
Η έκθεση αυτοκινήτων με τον τίτλο AutoPapadakis ανοίγει με πρωταρχικό γνώμονα την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στο χώρο της αυτοκίνησης. Εδώ κάθε πελάτης γίνεται "φίλος"!

Auto Papadakis Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα Γρ, Λαμπράκη 541 Κερατσίνι

Κάθε αγοραστής μπορεί να επιλέξει μέσα από μια ευρεία γκάμα επιλεγμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, εκείνο το οποίο θα ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του.
Στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για βελτίωση του επιπέδου των υπηρεσιών της, η AutοPapadakis αναλαμβάνει την διεκπεραίωση δανείων αγοράς αυτοκινήτων , service και πολλά άλλα, πάντα με στόχο την ικανοποίηση των πελατών της.

AUTO ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
scroll up